Studystore (NL)

“Wij willen studenten alles bieden wat ze nodig hebben om slimmer te studeren"

Hbo en wo

We leveren studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen we via studystore.nl, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. We verzorgen voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

Onze services

Met onze Leermiddelenlijstservice bestellen studenten altijd op tijd de juiste leermiddelen. Hbo-opleidingen en universiteiten kunnen via onze online tool makkelijk hun leermiddelenlijsten samenstellen en beheren. Alles kan worden toegevoegd; studieboeken, digitale studiematerialen, praktijkmaterialen, readers, studiekosten of eigen producten. Digitale studiematerialen en eBooks staan overzichtelijk klaar in Bundle; een door ons ontwikkeld platform voor alle digitale studiebronnen.

Customer excellence

Customer excellence wordt voor ons steeds belangrijker. Ons doel is om studenten alles te bieden wat nodig is om hun opleiding met succes af te ronden. Dat doen wij in samenwerking met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Wij bieden studenten op tijd het juiste materiaal aan tegen een scherpe prijs. Studenten ontvangen korting op nieuwe studieboeken én we bieden de mogelijkheid om tweedehands boeken te kopen en oude boeken aan ons te verkopen. En wij doen meer om studenten te helpen om slim te studeren. Door tips te geven voor handige tools, het organiseren van trainingen of net die extra voordelige deal te bieden op bv studentenverzekeringen.