Studers (NL)

“We willen mbo studenten beter aan laten sluiten op de arbeidsmarkt”

Mbo

Studers is ons nieuwe merk voor het mbo. Het hart waar onze samenleving op vertrouwt. Met echte vakmannen en vakvrouwen waar we trots op mogen zijn. Op Studers.nl bieden wij mbo' ers alles wat zij nodig hebben om van hun studie een succes te maken, zodat zij straks klaar zijn om aan het werk te gaan. Wij dragen hieraan bij door het leermiddelenproces zo makkelijk mogelijk te maken. Voor onderwijsinstelling en studenten.    

Onze services

Dankzij onze Leermiddelenlijstservice bestellen studenten altijd op tijd de juiste leermiddelen. Mbo-instellingen en docenten kunnen via onze online tool makkelijk hun leermiddelenlijsten samenstellen en beheren. Alles kan worden toegevoegd; studieboeken, digitale studiematerialen, praktijkmaterialen, readers, studiekosten of eigen producten. Digitale studiematerialen staan overzichtelijk klaar in Bundle; een door ons ontwikkeld platform voor alle digitale studiebronnen.

Customer excellence

Het contact met de mbo instellingen en customer excellence wordt voor ons steeds belangrijker. Omdat mbo studenten hun leermiddelen zelf bestellen en betalen is het zo laag mogelijk houden van kosten in dit studentensegment heel belangrijk. We bieden mbo studenten de mogelijkheid om tweedehands boeken te kopen en hun oude boeken aan ons te verkopen. We willen mbo studenten ook een grotere slagingskans bieden en beter aan laten sluiten op de arbeidsmarkt. In toenemende mate willen wij een rol spelen bij het faciliteren van de benodigde extra (ICT) vaardigheden, trainingen, stages en bemiddeling bij hun eerste baan.