Van Dijk (NL)

"We ondersteunen docenten en leerlingen bij het leerproces"

Voortgezet Onderwijs

Op www.vandijk.nl bestellen leerlingen hun complete leermiddelenpakket en schoolspullen. Voor de scholen in het voortgezet onderwijs biedt VanDijk solide oplossingen, van een intern tot een gefaciliteerd leermiddelenfonds. Bij een intern leermiddelenfonds (ILF) investeert en organiseert de school zelf de levering van leermiddelen. Bij een extern leermiddelenfonds (ELF) en gefaciliteerde leermiddelenfonds (GLF) wordt de levering van boeken en licenties volledig door ons verzorgd. Deze dienstverlening kan uitgebreid worden met extra opties, zoals onze readerservice en schoolkostenservice.

Flexibel Leren

Naast de hiervoor beproefde methodiek groeit bij scholen de behoefte aan oplossingen voor persoonlijk leren. Daarom bieden we met Flexibel Leren maatwerk, zodat iedere school op eigen tempo en op een passende manier kan innoveren.

Digitaal onderwijs

Ook digitaal onderwijs vraagt om nieuwe oplossingen. Die hebben wij samen met scholen ontwikkeld. Zo bestellen en gebruiken leerlingen met één inlog alle leermiddelen met Digitaal ontsluiten XP. Met Tablet4learning ontzorgen we scholen tijdens het gehele traject met betrekking tot het invoeren van digitaal onderwijs. En met de trainingen van Academy4learning ondersteunen we docenten zodat zij daadwerkelijk met het digitale lesmateriaal aan de slag gaan.

Voortgezet Onderwijs in België

We leveren ook leermiddelen en licenties aan scholen in het voortgezet onderwijs in België. De scholen kunnen met onze applicatie LML zelf hun leermiddelenlijsten aanmaken en beheren. De leerlingen van de scholen bestellen via deze leermiddelenlijst hun leermiddelen en overige schoolspullen op www.vdb-studieshop.be.