“Beste leerbedrijf voor studenten Deltion College”

Deltion heeft Van Dijk Educatie en Vidiveni Bistronomie benoemd tot Deltion leerbedrijf van het jaar. Met dit initiatief wil Deltion leerbedrijven die zich extra inzetten voor studenten die passend onderwijs nodig hebben in het zonnetje zetten. De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie voor leerbedrijven. Nieuwjaarsreceptie Deltion heeft donderdag 11 januari een nieuwjaarsreceptie georganiseerd voor leerbedrijven. Het centrale thema van deze receptie was ‘Passend Onderwijs’. Ronald Hünneman, docent aan de Rijksuniversiteit Groningen verzorgde een inspirerende presentatie over het thema. Aansluitend heeft Jan Brink, Wethouder Onderwijs Gemeente Zwolle een prijs uitgereikt aan een profit en non-profit organisatie die zich extra inzetten voor studenten die passend onderwijs nodig hebben. De bedrijven zijn genomineerd door leraren van het Deltion College. Bekijk onderstaand filmpje met de reactie van de leraren.