‘Beat the machine’- challenge voor kinderen bij Studystore met Klokhuis Backstage’

Kampen, 5 maart 2019

Dit jaar doet Studystore mee met Het Klokhuis Onderneemt Backstage: een landelijke bedrijvendag voor kinderen op zaterdag 30 maart. Op deze dag krijgen kinderen de kans om in het echt te zien hoe het er in een bedrijf aan toegaat. Doel hiervan is om hen vertrouwd te maken met ondernemerschap én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Want wist jij dat er steeds meer kinderen zijn met een eigen bedrijf?

Op de Backstagedag geven deelnemende ondernemers kinderen, tijdens een kijkje in de keuken van hun bedrijf, uitleg over het ondernemerschap. ‘Wij vinden dit een heel leuk initiatief om kinderen bij ons te laten kijken. Kinderen krijgen bij ons de kans om te zien hoe het is om met miljoenen boeken te werken’, vertelt Astrid Janssen van Studystore enthousiast. ‘We willen alle Klokhuisfans die dol zijn op techniek laten zien hoe onze robotisering werkt. Hoe versturen wij al die pakketten? Daarom gaan we de “Beat The Machine” challenge doen. Een echte wedstrijd tegen onze nieuwste machine!’

Druk en tóch meedoen

Voor veel ondernemers is zaterdag de drukste dag van de week. Tóch kunnen zij meedoen aan Het Klokhuis Onderneemt Backstage, want elk bedrijf mag zelf bepalen hoeveel kinderen op welk tijdstip ze kunnen ontvangen. Studystore is 30 maart van 10:00 tot 12:00 uur open voor belangstellenden.

Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat NTR-jeugdprogramma Het Klokhuis heeft opgezet met steun van de Kamer van Koophandel. Op 11 november 2017 is de eerste Backstagedag georganiseerd (bekijk het filmpje). Wegens succes zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang.