Zoektocht naar logistieke talenten

Emmen, 27 mei 2019

Werkzoekenden kunnen weer volop aan de slag bij The Learning Network. De grootste educatieve dienstverlener van studieboeken en digitale licenties in Nederland zoekt deze zomer extra medewerkers die alle online bestellingen klaarmaken en de aftersales verzorgen. Naast een goed salaris ontvang je leuke extra’s, zoals snacks en ijs en is er de mogelijkheid om vast in dienst te komen.

Vanaf de locatie aan de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen verstuurt The Learning Network jaarlijks honderdduizenden pakketten naar mbo-, hbo-, wo-studenten en vo-leerlingen in België. Het begin van de zomer betekent het startsein voor het werven van extra hulpkrachten. “Het gaat met name om seizoensgebonden werk. De piek voor het leveren van nieuw studiemateriaal ligt tussen juli en oktober. In deze maanden hebben we dagelijks 300 extra mensen aan het werk,” licht Nino Pitta, flexpoolcoördinator van het bedrijf, toe. Hiermee is The Learning Network elk jaar een van de grootste werkgevers van de regio.

Werken bij The Learning Network betekent meehelpen het onderwijs verder te ontwikkelen. Jaarlijks levert het bedrijf meer dan 12 miljoen studieboeken, 3,5 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen uit. “We doen alles voor tevreden klanten. Daarom zoeken we honderden studenten die meehelpen met onze zomerse megaklus. Dat kunnen sterke logistieke talenten zijn, maar ook customer care experts. Zij staan studenten en ouders telefonisch te woord, maar ook via mail en chat,” aldus Pitta.

Janssen vult enthousiast aan: “We bieden onze medewerkers, naast een goed salaris, ook leuke extra’s. We trakteren op snacks en ijs in de warme periode. We leggen onze medewerkers graag in de watten. Naast hard werken willen we dat ze ook de gezelligheid en sfeer van ons bedrijf leren kennen zodat ze ieder jaar weer terugkomen. Daarnaast bieden we kansen voor uitzendkrachten om door te groeien en vast bij ons in dienst te komen.”

The Learning Network voert inmiddels ook logistieke dienstverlening uit voor andere partijen, zoals de distributie van Feyenpak uit Coevorden. “Het brede assortiment aan keuzecadeau-artikelen ligt bij ons in het magazijn. We verwachten dat de aantallen voor aankomend jaar een stuk hoger zullen zijn. Dat betekent dat onze medewerkers ook na de zomer bij ons kunnen blijven werken, bijvoorbeeld na schooltijd of in de avonduren. Daarnaast zoeken we steeds meer samenwerkingen met verschillende bedrijven op, om zo lang mogelijk de mensen aan het werk te houden, zodat ze in juli weer bij ons aan de slag gaan.“

Meer informatie over de vacatures en aanmelden staat op werkenbij.thelearningnetwork.nl.