Studers (NL)

“We willen mbo studenten beter aan laten sluiten op de arbeidsmarkt”

Maak het. Leer het. Doe het.

Studers is er voor het mbo. Het hart waar onze samenleving op vertrouwt. Met echte vakmannen en vakvrouwen waar we trots op mogen zijn. Op Studers.nl bieden wij mbo' ers alles wat zij nodig hebben om van hun studie een succes te maken, zodat zij straks klaar zijn om aan het werk te gaan.

 

   

Onze services

Met onze services maken wij het selecteren, bestellen, leveren, factureren en bundelen van leermiddelen een stuk eenvoudiger. Wij werken nauw samen met mbo-instellingen, docenten en uitgevers. Via een tool kunnen docenten en coördinatoren makkelijk en snel hun leermiddelenlijsten samenstellen en beheren. Alles kunnen ze toevoegen; boeken, readers, digitaal, praktijkmaterialen, alles. Digitale licenties zetten we voor studenten klaar in Bundle; een platform voor alle digitale studiebronnen.

Succes van elke opleiding!

Wij willen studenten helpen om een succes van hun opleiding te maken. Daarom vinden ze bij ons het grootste aanbod studiemateriaal voor het mbo. Boeken, readers, digitaal, alles. Ook kunnen ze tweedehands boeken bij ons kopen en hun oude boeken aan ons (terug) verkopen.

Ook werken we veel samen met mbo studenten. Zij kunnen hun opleiding bij ons in de praktijk brengen. Zo werken we samen aan onderwijs van de toekomst. Elk jaar lopen er veel studenten stage bij ons. Van logistieke talenten tot de beste websitebouwers. Lees verder over onze TLN Academy.