De transactie is rond The Learning Network focust op de klant

Kalender9/15/2022

KAMPEN – De overname van de educatieve dienstverlener The Learning Network (TLN) is op 15 september 2022 officieel rond. Met dit akkoord kan TLN vanaf nu volledig focussen op de vernieuwing en kwaliteitsoptimalisatie in het onderwijs, en de ontwikkeling van duurzame oplossingen die in de behoeften van scholen, leerlingen en studenten voorzien.

Per vandaag zijn de overname van TLN en de intrede van de nieuwe eigenaren en aandeelhouders Hans van der Wind en Intersaction een feit, samen krijgen zij het volledige eigendom in handen. Ook betekent deze transactie dat TLN per heden verzekerd is van een duurzame financiële structuur, passend bij een wendbare en doelgerichte organisatie. (zie ook persbericht Duurzame toekomst voor The Learning Network met nieuwe eigenaren).

“Wij zijn blij dat wij deze intensieve en onzekere periode achter ons kunnen laten, en ons weer volledig kunnen richten op onze klanten en het realiseren van onze strategie. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Hans van der Wind en zijn kennis van de onderwijsmarkt en ook de nieuwe RvC-leden Joost Becker en de onafhankelijke bestuurder, hun kennis draagt bij aan het borgen van een duurzame toekomst van TLN. De overname door Intersaction en Hans onderstreept hun vertrouwen in onze organisatie en strategie, waardoor wij met onze rol van educatieve dienstverlener volledig kunnen focussen op ‘Samen beter onderwijs mogelijk maken’.” – Natascha van Nieuwenburg (CEO)

Hans van der Wind wordt voorzitter van de Raad van Commissarissen en Joost Becker wordt benoemd als lid. Een nieuw RvC-lid wordt benoemd tot onafhankelijke bestuurder en de overige leden treden terug. Natascha van Nieuwenburg (CEO) en Henk Roerdink (CFO) zullen aanblijven als statutair bestuurders.

← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer