Digitale oplossingen bij verlate leveringen

Kalender9/23/2021

VanDijk stelt in samenwerking met de educatieve uitgevers de nog ontbrekende fysieke boeken digitaal ter beschikking. Een overbruggende oplossing voor de verlate leveringen van de fysieke boeken, die naar verwachting over enkele weken grotendeels zijn opgelost. In samenwerking met de VO-Raad informeren we scholen, ouders en leerlingen hierover.

Vorige week zijn alle leerlingen in alle regio’s voorzien van hun hoofdpakket en deze week heeft VanDijk alle naleveringen verzorgd voor zover de boeken bij VanDijk voorradig zijn. Voortdurend komen er nog leveringen bij VanDijk binnen van uitgevers die kampten met logistieke uitdagingen. Deze boeken zullen zo snel mogelijk hun weg vinden naar scholen en leerlingen. Naar verwachting is het merendeel van de naleveringen medio oktober verzonden.

Distributeurs en educatieve uitgevers stellen alles in het werk om bij de start van het schooljaar docenten en leerlingen te helpen door middel van startmateriaal. In afwachting van de nog ontbrekende boeken biedt VanDijk samen met de uitgevers digitale oplossingen aan om de scholen en leerlingen zo goed mogelijk te faciliteren. Sinds 6 september zijn bij VanDijk de digitale licenties van de ontbrekende fysieke boeken met een digitale component beschikbaar. Van het merendeel van de boeken zonder digitale component stelt VanDijk sinds 14 september tijdelijke leermiddelen ter beschikking. De leerlingen en scholen vinden deze digitale leermiddelen in hun elektronische leeromgeving (ELO) en persoonlijke schoolomgeving (PSO).

In samenwerking met de VO-Raad informeren we de scholen, ouders en leerlingen over de status van de na te leveren boeken en de digitale oplossingen. De leerlingen en scholen die op de nalevering wachten, zijn via een e-mail uitgenodigd om in hun ELO de digitale licenties te gebruiken en in hun PSO de geleverde tijdelijke leermiddelen op hun persoonlijke digitale boekenplank te bekijken.

← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer