Gratis digitaal lesmateriaal

Kalender3/18/2020
Om het onderwijs in Nederland zo goed mogelijk door te laten gaan tijdens de sluiting van de schoolgebouwen, stelt TLN gratis licenties voor lesmateriaal ter beschikking aan scholen, leerlingen en studenten in het VO, MBO en HBO. Scholen die gebruik maken van boeken via TLN kunnen de komende maanden kosteloos de digitale variant gebruiken. Dit is een initiatief van TLN samen met de uitgeverijen en distributeurs van leermiddelen.

Solidair
‘Wij voelen ons zeer verbonden met de duizenden docenten en leerlingen die op dit moment geen fysiek onderwijs kunnen geven en volgen. Wij hebben de specialistische kennis en mogelijkheden van digitalisering in huis en kunnen daarmee het onderwijs een handje te helpen bij het aanbieden, inrichten en uitvoeren van afstandsonderwijs. Dat doen we uiteraard graag!', aldus Babette Kellermann, commercieel directeur bij van VanDijk.

Naast gratis digitaal lesmateriaal biedt TLN, met Academy4Learning, scholen en hun docenten de mogelijkheid om gratis webinars en trainingen te volgen die hen helpen bij de inrichting en uitvoering van digitaal onderwijs.
← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Duurzame toekomst voor The Learning ...

Lees meer

The Learning Network zet verdere sta...

Lees meer

Kwetsbaarheid Apache Log4j

Lees meer