Gratis toegang top 1000 eBooks voor studenten en docenten

Kalender4/1/2020
Kampen, 1 april 2020

Alle studenten en docenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen krijgen de hele maand april gratis toegang tot meer dan 1000 educatieve eBooks. Dit initiatief neemt Studystore samen met de uitgeverijen om het onderwijs tijdens de Corona-crisis zo goed mogelijk te faciliteren.

Breed aanbod
Via het platform Vitalsource maken studenten een eigen selectie en biedt het de mogelijkheid om deze studieboeken te gebruiken bij lesgeven op afstand. Studenten en ook docenten kunnen zich aanmelden via www.studystore.nl/gratis-toegang-ebooks. Studenten kunnen een keuze maken uit een breed internationaal aanbod van deze 10 uitgeverijen; Pearson Education, Elsevier, Springer, Cambridge University Press, Cengage, MacMillan, McGrawhill, Sage, Taylor & Francis en Wiley.

Internationale samenwerking
"We moedigen alle initiatieven aan die studenten en docenten helpen bij online onderwijs. Deze internationale samenwerking van uitgevers helpt hogescholen en universiteiten om studiemateriaal zo laagdrempelig mogelijk beschikbaar te stellen. Wij hebben de specialistische kennis en mogelijkheden van digitalisering in huis om de eBook bibliotheek te ontsluiten voor de Nederlandse markt. Dat doen we uiteraard graag!" Aldus Babette Kellermann, commercieel directeur bij Studystore.

Over Studystore
De merken, Studystore, VanDijk, Studers, Studieshop en Academy4Learning zijn onderdeel van The Learning Network (TLN), de grootste onafhankelijke educatieve dienstverlener van Nederland. TLN biedt educatieve diensten, boeken en digitaal lesmateriaal aan leerlingen, studenten en docenten van het voortgezet, middelbaar en hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs.
← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer