VanDijk biedt jongeren een onvergetelijke zomer van 2019

Kalender6/13/2019
Samen met je vrienden een te gekke zomer hebben en ook nog lekker geld verdienen. Dat kan als je deze zomervakantie bij VanDijk komt werken. De grootste educatieve dienstverlener van studieboeken en digitale licenties in Nederland en België zoekt deze zomer weer 2.000 logistieke talenten die alle bestellingen klaarmaken. Naast werken ook samen chillen met lekkere snacks en ijs. Kortom alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomer.

Ieder jaar in september starten de scholen weer, maar nog voor deze van start gaan moeten de leerlingen in het voortgezet onderwijs hun boeken ontvangen. Vanaf de locatie Dieselstraat in Kampen verstuurt VanDijk jaarlijks miljoenen studieboeken naar leerlingen in het voortgezet onderwijs. "Er zijn verschillende handelingen die moeten gebeuren. Van het uitpakken van dozen, het nakijken van huurboeken tot aan het inpakken van bestellingen voor het komende schooljaar. Om dit alles in zes weken voor elkaar te krijgen, hebben we duizenden extra handen nodig", licht Wil Westerburger, adjunct-directeur VanDijk, toe.

"Om deze zomerse megaklus te klaren, moeten we zorgen dat jongeren naast hard werken ook plezier hebben in het werk. En hoe kan dat beter, als je dat samen met je vrienden kan doen. Vanaf diverse plaatsen in de regio kan je in de speciale bus stappen richting Kampen. Geen lange wachttijden op het station, maar chillen in de bus en tijdens pauzes buiten relaxen waar je snacks en drinken kan krijgen. Jongeren kunnen ook kiezen om in de ochtend – of avondploeg te werken. Werken je vrienden alleen in de ochtend, dan plannen wij je ook in de ochtend. Alles voor een leuke zomer", vertelt Westerburger enthousiast.

De grootste vakantiewerkgever in Nederland geeft jongeren ook een bonus als ze in de drukste weken aan de slag gaan. "Werk je minimaal 3 weken achter elkaar in de periode van week 28 tot 34, dan krijg je nog meer salaris om daarna lekker op vakantie te gaan."

Iedereen die interesse heeft in vakantiewerk bij VanDijk kan zich aanmelden op -
← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer