Lisette Werter groep maakt doorstart onder Studers

Kalender1/20/2020
Kampen, 20 januari 2020

Met ingang van 20 januari 2020 worden de activiteiten van Lisette Werter Groep voortgezet door Studers, onderdeel van The Learning Network (TLN). “Een belangrijke distributeur van leermiddelen gaat midden in het schooljaar failliet. Een hele vervelende situatie voor alle betrokkenen. We hebben gelukkig snel met de curator afspraken gemaakt zodat wij de scholen direct kunnen helpen. Met elkaar zorgen we ervoor dat schoolboeken en digitaal studiemateriaal op tijd bij de studenten zijn.” aldus CEO TLN Natascha van Nieuwenburg.

Op 24 december 2019 is het faillissement van Lisette Werter Groep (LWG) uitgesproken. Lisette Werter Groep ontstond ongeveer tien jaar geleden uit een fusie en richt zich met name op levering van leermiddelen aan studenten in het MBO. De curator heeft Studers als doorstartpartner geselecteerd. Bij deze selectie stond centraal dat de service van LWG gecontinueerd wordt. De curator vond een overnamepartner die ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. De activiteiten van LWG sluiten naadloos aan bij de activiteiten van Studers.

Over TLN
The Learning Network is de grootste onafhankelijke educatieve dienstverlener van Nederland. De merken VanDijk, Studers, Studystore, Studieshop en Academy4Learning bieden educatieve diensten, boeken en digitaal lesmateriaal aan leerlingen, studenten en docenten van het voortgezet, beroeps- en wetenschappelijk onderwijs. Vanuit de locaties Kampen en Emmen wordt er met ruim 300 medewerkers gewerkt aan de beste dienstverlening tegen een betaalbare prijs
← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer