The Learning Network besteedt deel logistieke activiteiten uit aan CB

Kalender11/17/2021

Kampen - De logistieke activiteiten met betrekking tot de distributie van leermiddelen voor de klanten van Studers (mbo) en Studystore (hbo en wo) in Emmen, zullen per 1 januari 2022 gefaseerd uitbesteed worden aan CB in Culemborg.

Onderwijs op afstand en technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe behoeften binnen het onderwijs. De educatieve dienstverlener The Learning Network (TLN) biedt hierbij oplossingen aan voor onderwijsinstellingen, docenten en studenten. Enerzijds met de distributie van (digitale) leermiddelen en anderzijds met ondersteunende (digitale) educatieve diensten om blended learning op school én thuis mogelijk te maken. 

Vanuit haar nieuwe koers ‘Samen beter onderwijs mogelijk maken’, gelooft TLN dat samenwerken helpt om de kwaliteit van het onderwijs in Nederland verder te verbeteren. Het uitbesteden van de distributie van leermiddelen voor de klanten van Studers en Studystore aan CB (voorheen Centraal Boekhuis), is hierbij een belangrijke stap in haar strategie en groeiontwikkeling. 

CB beschikt over een grote expertise en vele jaren ervaring in de logistieke dienstverlening met aandacht voor duurzaamheid. Met het centraliseren van de steeds groeiende en meer gevarieerde voorraad, de toegepaste automatisering en schaalbare mogelijkheden, kunnen wij samen met CB ervoor zorgen dat de processen en goederenstroom optimaal blijven. De logistieke activiteiten rondom de distributie van de leermiddelen voor de klanten van VanDijk blijven in Kampen.

Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat wij gekregen hebben en zien uit naar een mooie samenwerking.”

Fotobijschrift: The Learning Network en CB tekenen hun samenwerkingsovereenkomst. v.l.n.r.: Natascha van Nieuwenburg (CEO TLN), Hans Peter van Uffelen (General Counsel TLN), Mathijs Suidman (Directeur Media CB), Manon Quaedvlieg (CFO CB).

Over CB

CB heeft 150 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten.

Over TLN

The Learning Network (TLN) is de grootste onafhankelijke educatieve dienstverlener van Nederland. TLN biedt educatieve diensten, boeken en digitaal lesmateriaal aan leerlingen, studenten en docenten van het voortgezet, beroeps- en wetenschappelijk onderwijs. TLN gelooft in maatwerk voor iedereen die wil onderwijzen of leren. Daarom faciliteren de merken het complete aanbod aan kwalitatieve en betaalbare leermiddelen. Als kennisdrager met ruim tachtig jaar ervaring biedt TLN het onderwijs dé oplossing in de afstemming tussen vraag en aanbod.

← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer