The Learning Network betreurt onterechte incassobrief verstuurd naar 18-jarige

Kalender12/16/2021

Kampen – Eens per jaar ontvangt een 18-jarige onterecht een incassobrief over de eerder gemaakte kosten door de ouders. The Learning Network onderzoekt de oorzaak en corrigeert.

Het is al jaren niet het beleid van de educatieve dienstverlener The Learning Network (TLN) om kinderen die net meerderjarig zijn geworden, te benaderen met incassobrieven in verband met de openstaande facturen over de kosten die eerder door hun ouders zijn gemaakt. Het kan gebeuren dat een enkele keer per jaar een jongere per abuis benaderd wordt. Dit is één keer te veel en wij betreuren het. Wij corrigeren dan de betreffende incasso-opdracht per direct en onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Als grootste educatieve distributeur van Nederland levert TLN jaarlijks ruim een half miljoen bestellingen aan leerlingen en studenten, onder meer in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van al deze bestellingen worden enkele duizenden rekeningen om verschillende redenen niet betaald. Tijdens onze vier contactmomenten, na het versturen van de rekening, proberen we met de klant een oplossing te vinden. Bij geen reactie en het uitblijven van de betaling, wordt er een incassobureau ingeschakeld.

De openstaande kosten gemaakt door de ouders willen we niet bij de 18-jarigen verhalen. Daarom nodigen wij de 18-jarigen uit, die onterecht een incassobrief hebben ontvangen, om contact met ons op te nemen zodat wij dit per direct in orde kunnen maken.

← Terug naar nieuws

Nieuwsberichten

Studystore stopt activiteiten, CEO T...

Lees meer

Alle geannuleerde bestellingen bij S...

Lees meer

Nagenoeg alle openstaande bestelling...

Lees meer