Vacatures (NL)

"Een uitdagende en prettige werkomgeving waarin jij je continu kan ontwikkelen"

Great place to work

Bij The Learning Network werk je zinvol, oplossingsgericht en succesvol in een prettige (fysieke, sociale en virtuele) omgeving. Een plek waar elke medewerker zich kan ontwikkelen. Een plek die motivatie biedt en waar iedereen graag wil werken. Onze ambitie is om een van de beste werkgevers van Nederland te worden.

Lijkt het je ook leuk om bij ons aan de slag te gaan?

TLN Academy

Persoonlijke, continue ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we voor onze medewerkers een eigen Academy opgericht. Het hele jaar door kunnen ze leuke workshops en interessante masterclasses volgen. Van eigen collega's en van bekende sprekers. Ook kunnen ze onbeperkt online trainingen volgen bij

Voor studenten

De TLN Academy is er ook voor scholen en hun studenten. Gastcolleges, stage lopen, afstuderen, opdrachten maken. We willen elke student helpen een succes van zijn of haar opleiding te maken. Samen werken we aan het onderwijs van morgen!

 

Welkom aan boord!

Elke nieuwe collega ontvangt al voor de eerste werkdag een warm welkom bij TLN. De eerste honderd dagen volgen nieuwe medewerkers ons Onboarding Programma. Naast bloemen en handjes schudden geven we ze plezier, tools, 90-dagen doelen, een eigen buddy en gaan ze op TLN tour langs onze locaties. Zo leren ze TLN sneller kennen en raken ze vertrouwd met het DNA van TLN.