Stageburo (NL)

Wij werken mee aan het onderwijs van de toekomst en willen studenten vragen ons daarbij te helpen

Stagebureau

Wij werken mee aan het onderwijs van de toekomst en willen studenten vragen ons daarbij te helpen. Daarom bieden wij verschillende stage- en afstudeeropdrachten om studenten een kans te geven hun studie bij ons af te ronden en mee te denken over de veranderingen binnen het onderwijs. Wil jij ons helpen de stap naar de toekomst te maken?

Alle stages

#StageCommerciëleTijger

Ben jij een commerciële tijger? En wil jij graag je tanden zetten in het verzamelen van informatie over het gebruik van leermiddelen en devices binnen scholen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stageopdracht

Bij bettermarks zijn we op zoek naar een stagiaire die op zoek gaat naar marktinformatie voor onze adviseurs. Welke devices gebruiken scholen in het voortgezet onderwijs. En wat is de gebruiksduur van huidige lesmethodes voor wiskunde en rekenen. Als stagiaire bij bettermarks help je ons hierbij. Je gaat zelfstandig alle schoollocaties in Nederland bellen om dit in kaart te brengen en verwerkt de gegevens in het CRM-systeem Zoho. Ook leer je natuurlijk alles over wat wij doen als digitale uitgever en help je het commerciële team een handje mee.

Meer weten?

#StageGrafischOntwerper

Ben jij creatief? En wil je ons helpen bij het opzetten en ontwikkelen van een nieuwe offerte? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdracht

Op de afdeling Tenderdesk bij VanDijk zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die de huidige offerte kan omzetten naar werkbaar basisbestand. Onze wens: een offerte die past bij onze huisstijl aangevuld met infographics en video’s over de werkwijze van de organisatie.

Meer weten?